HOT

Voss Glaskeramisk komfur 72L./A ELK23020HV

KUN 204,- kr./md.*
(
5.995,00 DKK)

Voss ELK23020HV glaskeramisk komfur er et stilrent og rengøringsvenligt komfur med pop-ud knapper der har energiregulering, som giver dig mulighed for at finindstille varmen til det aktuelle behov under madlavning. 72 liter i oven, og energi klasse “A”.

5995
13.8
true
Lavrentelån
5.00
75.000
48
33

Månedelig betaling: kr.


Stiftelsesprovision
5%
Lånebeløb før stiftelsesprovision:
kr.
Løbetid i måneder:
måneder
Månedelig rente:
1.15%
Faktureringsgebyr:
kr.
Kreditaftalens størrelse:
kr.
månedelig ydelse:
kr.
Samlet kreditomkostning:
kr.
Samlet tilbagebetaling:
kr.
ÅOP:
  • Beskrivelse
  • * FINANSIERING *
  • Yderligere Information

Produktbeskrivelse

Pop-ud knapperne på Voss komfuret kan trykkes ind så du får en plan overflade der letter rengøringen. Knapperne kan også trykkes ind under madtilberedningen, og du undgår derved at fedtstænk m.v. sætter sig på knapperne.

Glaskeramisk komfur spækket med teknologi

Præsis og ensartet resultater: Den store ovn og induktionskogesektion, kombinerer avancerede funktioner med præcisionen i induktionsvarme, så du kan tilberede hver ret perfekt.

Intelligent teknologi, der gør rengøringen lettere: Selvrensende emalje der forbrænder fedtpartiklerne ved opvarmning over 200°C. Med denne delvist selvrensende Voss ovn behøver du kun at koncentrere dig om at rengøre ovnens bund. For ekstra nem rengøring, kan ovnlågen skilles ad – helt uden brug af værktøj. Du kan med lethed fjerne glassene enkeltvis, og endda tage ovnlågen helt af. Det har desuden den fordel, at du nemt kan rengøre inde i ovnrummet hvis det er nødvendigt.

ThermiC°Air: Voss varmluftssystemet sørger for, at den varme luft cirkulerer jævnt rundt i det ekstra store ovnrum, så du får ensartede resultater på alle niveauer i din ovn.

Aktivt kølesystem: Kølesystemet starter automatisk når din Voss ovn er tændt. Systemet sørger for at ovnen ikke bliver for varm at røre ved, samt holder de elektroniske komponenter kolde, og er derfor en sikkerhed for ovnen, for dig og dens omgivelser.

Stort skuffe: Med den indbyggede magasinskuffe har du et sted hvor du kan opbevare dit tilbehør, og nemt komme til det. Opbevar praktisk dine bageplader og riste med push pull funktionen slipper du for at stille tingene fra dig, når du skal åbne skuffen. Skuffen åbnes nemt med et let tryk med hånden eller foden.

Fuld varme på ingen tid: Du behøver ikke længere at vente på at starte tilberedningen af din mad. Den suveræne teknologi i denne Voss keramiske kogesektion giver dig en kogesektion, som er klar og varm på få sekunder.

Voss glaskeramisk komfur til fast lav pris hver måned!

Andre egenskaber:

  • Energiklasse: A
  • Nettovolumen total: 72 liter
  • Katalytisk selvrens
  • Kogefelter: 4
  • Bagepladeareal, cm² 1424
  • 1 bradepande, 2 bageplader, 1 rist medfølger

Fagmandens Tips: 

Skal monteres af en fagmand.
For lovlig installation af dette nye produkt skal montering foretages en fagmand. Produktet leveres muligvis  ikke med ledning/stik, det er derfor mulig at det skal tilkøbes ifm. installationen af dit nye produkt.

Køb Voss på afbetaling.

Tags: Voss Glaskeramisk komfur tilbud – Voss Glaskeramisk komfur ELK23020HV – ovn – kogeplade – Voss hvidevare  – hvidevare finansiering – hvidevare – gaveide

Attraktiv finansiering

Hos ELOTEL får du attraktiv finansiering på dine køb. Vi tilbyder lavrente finansiering i samarbejde med LånLet til en rente på blot 1,15%.

Vi anbefaler finansiering over 48 måneder, hvor beregningen for denne aktuelle vare ser således ud:

Månedlig betaling: kr.


Stiftelsesprovision
5%
Lånebeløb før stiftelsesprovision:
BELØB kr.
Løbetid i måneder:
ANTAL måneder
Månedlig rente:
1,15%
Faktureringsgebyr:
GEBYR kr.
Kreditaftalens størrelse:
BELØB kr.
Månedlig ydelse:
YDELSE kr.
Samlet kreditomkostning:
OMKOSTNINGER kr.
Samlet tilbagebetaling:
BELØB kr.
ÅOP:
RENTE

BEMÆRK: Vi anbefaler en afbetaling på 48 måneder, som en fornuftig periode kontra pris, men du kan helt selv vælge afbetaling over 12 til 72 måneder. Det er helt op til dig selv, og du tager beslutningen, når du ansøger om lånet på LånLet's egen side.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så skriv eller ring endelig til vores support.

Yderligere Information

Dimensioner 60.00 x 59.60 x 85-93.9 cm
Månedspris

204