Siemens Amerikanerskab 370L./163L./A+ KA90DVI20

KUN 562,- kr./md.*
(
18.499,00 DKK)

Siemens KA90DVI20 amerikanerkøleskab er Rolls Royce-udgaven når det kommer til opbevaring af dine madvarer. En stilren overflade i rustfrit stål giver skabet et eksklusivt udseende, der bliver matchet af de smarte funktioner. Det har en kølekapacitet på 370 liter, mens frysesektionen har en kapacitet på 163 liter. Energi klasse A+. Amerikanerkøleskabet til den store familie eller den kræsne forbruger med god smag.

18499
13.8
true
Lavrentelån
5.00
75.000
48
33

Månedelig betaling: kr.


Stiftelsesprovision
5%
Lånebeløb før stiftelsesprovision:
kr.
Løbetid i måneder:
måneder
Månedelig rente:
1.15%
Faktureringsgebyr:
kr.
Kreditaftalens størrelse:
kr.
månedelig ydelse:
kr.
Samlet kreditomkostning:
kr.
Samlet tilbagebetaling:
kr.
ÅOP:
 • Beskrivelse
 • * FINANSIERING *
 • Yderligere Information

Produktbeskrivelse

Siemens coolDuo amerikanerskab med to freshBoxes har god plads til frugt og grønt, vand og isdispenser, noFrost der gør afrimning unødvendig, touchControl til indstilling af alle funktioner enkelt og præcist med en let berøring.

Amerikanerskab spækket med teknologi

Multi-Airflow-System: Siemens amerikanerskab med Multi-Airflow-System er et ventilationssystem der sikrer, at temperaturen altid er optimal, og den kolde luft fordeles jævnt over pladsen. Skabet fordeler kold luft fra flere dyser på hver hylde, hvilket gør at kølingen fordeles jævnt i hele køleskabet, og at en jævn temperatur hurtigt genoprettes, efter at døren har været åbnet. Alarmsystemet går i gang, hvis døren til køleskabet eller fryseren har stået åben i mere end to minutter.

Temperatur styring:  Elektronisk touch control delt med temperaturregulering i dit Siemens amerikanerskab for køl og frys med digitale indikeringer for temperaturer.

Ingen afrimning – Simens noFrost: Ved rim- og frostdannelse øges strømforbruget i fryseskabet. Takket være den innovative NoFrost-teknik med speciel fordamper er der intet behov for afrimning takket være perfekt beskyttelse mod isdannelse, det sparer dig både energi og tid. Resultatet – tør luft, og ingen frost på maden.

Is og kold vand: Dispenser for isterninger, knust is eller drikkevand med et enkelt tastetryk, det aktivering automatisk af belysning. Indbygget vandtank med plads til 1,1 liter koldt vand.

Superkøl og frys: Med knappen superKøl sænkes temperaturen i køleskabet hurtigt til 2 °C. På den måde undgår du temperaturenstigning, når du lægger varmere varer i køleskabet. For at undgå at allerede frosne varer tør op ved ilægning af store mængder nye madvarer, aktiveres superFrys-knappen inden indkøb. Apparatet køles nu automatisk ned til –30 °C, så ny mad, der lægges i, ikke afbryder fryseprocessen.

Køle- og frysebokse: 2 Fresh boxes på hjul til frugt og grønt, og -2 transparente fryseskuffer.

Siemens amerikanerskab til fast lav pris hver måned!

Andre egenskaber:

 • Energiklasse: A+
 • Støjniveau: 43 dB
 • Type af installation: Fritstående
 • Nettovolumen total: 533 l
 • Køle afdeling: 370 l
 • Fryse afdeling: 163 l
 • Hjul foran og bagtil
 • Elektronisk delt temperaturregulering
 • Advarsels lyd  og lys for åben køle- og frysedør efter 2 minutter
 • 4 hylder af sikkerhedsglas heraf 1 højdejusterbare, og 2 Fresh boxes på hjul i køleskabet
 • 2 transparente fryseskuffer
 • Superkøl med automatisk tilbagestilling og Superfrys
 • Opbevaringstid ved strømafbrydelse: 4 timer inden temperaturfald
 • Medleveret tilbehør: 1 x Æggebakke og tilkoblingsslange
 • Årligt forbrug – kWh : 436

Fagmandens Tips: 

For at undgå skader på dit nye produkt, vent minimum 4 timer med at tilslutte strøm, fra produktet er blevet placeret på sin plads. Se i produktets manual for mere information.

Sikker jordforbindelse  – For at opnå en lovlig installation af dit produkt, skal produktet tilsluttes med jordforbindelse, så elektrisk stød undgås.

Køb Siemens på afbetaling.

Tags: Siemens amerikanerskab tilbud -Siemens KA90DVI20 amerikanerskab – køleskab –  fryser – Siemens hvidevare  – hvidevare finansiering – hvidevare – gaveide

Attraktiv finansiering

Hos ELOTEL får du attraktiv finansiering på dine køb. Vi tilbyder lavrente finansiering i samarbejde med LånLet til en rente på blot 1,15%.

Vi anbefaler finansiering over 48 måneder, hvor beregningen for denne aktuelle vare ser således ud:

Månedlig betaling: kr.


Stiftelsesprovision
5%
Lånebeløb før stiftelsesprovision:
BELØB kr.
Løbetid i måneder:
ANTAL måneder
Månedlig rente:
1,15%
Faktureringsgebyr:
GEBYR kr.
Kreditaftalens størrelse:
BELØB kr.
Månedlig ydelse:
YDELSE kr.
Samlet kreditomkostning:
OMKOSTNINGER kr.
Samlet tilbagebetaling:
BELØB kr.
ÅOP:
RENTE

BEMÆRK: Vi anbefaler en afbetaling på 48 måneder, som en fornuftig periode kontra pris, men du kan helt selv vælge afbetaling over 12 til 72 måneder. Det er helt op til dig selv, og du tager beslutningen, når du ansøger om lånet på LånLet's egen side.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så skriv eller ring endelig til vores support.

Yderligere Information

Vægt 104 kg
Dimensioner 72.00 x 91.00 x 177.00 cm
Månedspris

562