HOT

Samsung Galaxy S7 – 32GB

KUN 190,- kr./md.*
(
5.499,00 DKK)

Samsung Galaxy S7 løfter din smartphone-oplevelse til nye højder med den vand- og støvresistente design. Galaxy S7 har en lang batteritid, trådløs opladning og 12 megapixel kamera.

Clear
5499
13.8
true
Lavrentelån
5.00
75.000
48
33

Månedelig betaling: kr.


Stiftelsesprovision
5%
Lånebeløb før stiftelsesprovision:
kr.
Løbetid i måneder:
måneder
Månedelig rente:
1.15%
Faktureringsgebyr:
kr.
Kreditaftalens størrelse:
kr.
månedelig ydelse:
kr.
Samlet kreditomkostning:
kr.
Samlet tilbagebetaling:
kr.
ÅOP:
 • Beskrivelse
 • * FINANSIERING *
 • Yderligere Information

Produktbeskrivelse

Samsung Galaxy S7 i en vand- og støvresistent indpakning. Samsung Galaxy S7 kombinerer slankt, holdbart og robust design med mange smarte funktioner. Galaxy S7 har et 12 megapixel kamera med f/1.7 blændeåbning, hvilket sikrer lysere billeder og lækre billeder, uanset lysforhold. 5.1” HD touch-skærmen med en høj opløsning på 1440 x 2560 pixels så alt indhold vises med høj kvalitet og imponerende detaljer.

Telefon spækket med ny teknologi

Design: Der blev ikke gået på kompromis, da Samsung designede Galaxy S7. Resultatet er uforlignelig brugervenlighed, der spækker et smukt og strømlinet udseende med masser af avancerede funktioner. De er simpelthen bare smukke og en fornøjelse at bruge. Det elegante design er fremstillet af solidt metal og glas, som sikrer Galaxy S7 en høj holdbarhed.

Vand- og støvresistent: Med Galaxy S7 skal du ikke at være bange for at lægge din telefon på våde overflader. Du kan blive ved med at bruge den, selv om du taber den i vand. Du kan spille spil ved poolen, sende selfies på stranden og ringe efter en taxi i regnvejr. De har fået en IP-vurdering for vandbeskyttelse (Ingress Progression) på 68. Faktisk kan Galaxy S7 nedsænkes i 1.5 meter vand i op til 30 minutter.

Chip: Den nye, tilpassede CPU, kraftfulde GPU og 4GB RAM udgør en kraftig kombination. Uanset om det drejer sig om at starte apps, spille spil eller streame video foregår alt jævnt og uden problemer. Din telefon vil hele tiden være så god som ny. Samsung Galaxy S7 har indbygget en 2,3 GHz Quad Core-processor og en 1,6 GHz Quad Core-processor.

Android 6.0 Marshmallow: Dette operativsystem giver dig mulighed for at tilpasse din smartphone til dine personlige præferencer. Få større kontrol over alle apps og indstillinger. Android 6.0 Marshmallow sikrer desuden længere batteritid.

Skærm: 5.1” Quad HD sAMOLED touch-skærmen har en høj opløsning på 1440 x 2560 pixels og beskyttes af Gorilla Glass 4.

Længere batterilevetid: Galaxy S7 har større batteri indbygget end mange af Samsungs tidligere modeller,  så nu kan du se dine yndlingsserier og lytte til musik i timevis. Den tilpassede CPU og højavancerede GPU sikrer, at batterierne udnyttes optimalt. Samsung S7 har et 3000mAh batteri i sig. Galaxy S7 kan lade trådløst på – så læg din telefon på en trådløs oplader, og straks begynder den at lade op.

Kamera: Dual Pixel 12MP – Alle pixels på billedsensoren har to fotodioder i stedet for en, og det betyder, at kameraets Dual Pixel Sensor kan fokusere lige så hurtigt og nøjagtig, som dine egne øjne. Mange af de smukkeste øjeblikke i vores liv sker, når der ikke er lys nok. Enten er vi indenfor, eller også er solen gået ned. Med Galaxy S7 er det ikke et problem. Det klarere F1.7-objektiv og de større 1.4µm-pixels på billedsensoren fanger så meget mere lys. Frontkameraet på 5 megapixel lader dig foretage videosamtaler eller tage selfies med høj kvalitet.

Samsung Galaxy S7 til fast lav pris hver måned!

Andre egenskaber:

 • 32 GB intern lagring  – op til 200GB med ekstern Mikro SD Kort (ekstra køb)
 • Nano SIM-kort
 • Lynhurtig Wi-Fi-ac, Bluetooth 4.2 og one-touch NFC-parring
 • Mikro USB port til opladning, datasynkronisering.
 • 3,5mm. lyd og headset udgang
 • Bluetooth 4.2, NFC og GPS
 • Hovedkamara (bagside): 12 Mp.
 • Frontkamera: 5 Mp.
 • Skærm: 5.1″

Æskens indhold:

 • Samsung Galaxy S7 32GB
 • USB-strømforsyning
 • USB Kabel
 • Brugerdokumentation
 • Headset
 • Ejection pin

Køb Samsung Galaxy på afbetaling.

Tags: Samsung Galaxy S7 tilbud – Samsung mobiltelefon – Smartphone – Andriode – Samsung Galaxy finansiering – Samsung Galaxy S7 gaveidé.

Attraktiv finansiering

Hos ELOTEL får du attraktiv finansiering på dine køb. Vi tilbyder lavrente finansiering i samarbejde med LånLet til en rente på blot 1,15%.

Vi anbefaler finansiering over 48 måneder, hvor beregningen for denne aktuelle vare ser således ud:

Månedlig betaling: kr.


Stiftelsesprovision
5%
Lånebeløb før stiftelsesprovision:
BELØB kr.
Løbetid i måneder:
ANTAL måneder
Månedlig rente:
1,15%
Faktureringsgebyr:
GEBYR kr.
Kreditaftalens størrelse:
BELØB kr.
Månedlig ydelse:
YDELSE kr.
Samlet kreditomkostning:
OMKOSTNINGER kr.
Samlet tilbagebetaling:
BELØB kr.
ÅOP:
RENTE

BEMÆRK: Vi anbefaler en afbetaling på 48 måneder, som en fornuftig periode kontra pris, men du kan helt selv vælge afbetaling over 12 til 72 måneder. Det er helt op til dig selv, og du tager beslutningen, når du ansøger om lånet på LånLet's egen side.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så skriv eller ring endelig til vores support.

Yderligere Information

Vægt 0.152 kg
Dimensioner 0.79 x 6.96 x 14.24 cm
Farve

Guld, Hvid, Pink guld, Sort, Sølv

Månedspris

190