LG Amerikanerskab 405L./192L./A+ GSL760PZXV

LG Amerikanerskab 405L./192L./A+ GSL760PZXV

KUN 376,- kr./md.*
(
11.999,00 DKK)

LG GSL760PZXV er et eksklusivt amerikanerkøleskab med ekstra meget plads på hele hele 601 liter total. Amerikanerkøleskab tilbyder nogen af de bedste kvalifikationer, samt giver mulighed for at få direkte adgang til både koldt vand og isterninger. Køleskabet er fremstillet i rustfrit stål materiale, samt er det specielt overfladebehandlet, hvilket bevirker at fedtede fingre ikke sætter sig. Endvidere har det en stor kapacitet på 405 liter køleskabet og 192 liter i fryseren. LG amerikanerkøleskabet har er energiforbrug der ligger i klasse A+.

11999
13.8
true
Lavrentelån
5.00
75.000
48
33

Månedelig betaling: kr.


Stiftelsesprovision
5%
Lånebeløb før stiftelsesprovision:
kr.
Løbetid i måneder:
måneder
Månedelig rente:
1.15%
Faktureringsgebyr:
kr.
Kreditaftalens størrelse:
kr.
månedelig ydelse:
kr.
Samlet kreditomkostning:
kr.
Samlet tilbagebetaling:
kr.
ÅOP:
 • Beskrivelse
 • * FINANSIERING *
 • Yderligere Information

Produktbeskrivelse

LG amerikanerkøleskabet med integrerede håndtag i dørene har vanddispenser og ismaskine der kan levere hele isterninger eller knuste isterninger. Med den funktion har du altid adgang til frisk isvand og isterninger direkte fra dit LG køleskab.

Amerikanerskab spækket med teknologi

No Frost – konstant lavt energiforbrug: Vidste du, at det kun kræver 5 mm frost på indersiden af din fryser, før du skal bruge hele 30 % mere energi? Et moderne fryseskab skal være frostfrit, ellers er det ligegyldigt hvilket energiklasse det har. LG’s amerikanerskab med No Frost-system i fryseren giver en mere jævn spredning af temperaturen og hurtigere nedfrysning af nye madvarer. Eftersom fryseren altid er frostfri, får du også et konstant lavt energiforbrug. Desuden slipper du for besværet med afrimning af dit fryseskab.

Aktiv køling med Fresh & Even Air Flow: Køleskabet har Fresh & Even Air Flow aktiv køling fuktion, som betyder, at du slipper for besværlig, uhygiejnisk kondens i dit LG køleskab. Det fungerer på den måde, at den kolde luft spredes aktivt flere steder fra, og dette betyder en mere jævn temperatur i amerikanerskabet og en hurtigere nedkøling af dine madvarer – hvilket tilsammen giver længere holdbarhed på madvarerne i køleskabsdelen.

LED-belysning: LED-belysningen giver et stærkere og mere ensartet lys end traditionel køleskabsbelysning. Dertil kommer, at denne belysning er mere holdbar og mere strømbesparende.

Linear Compressor med 10 års garanti: Hjertet i et amerikanerkøleskabet er kompressoren, som pumper kølemidlet rundt. Det er også den del af amerikanerskabe, som oftest går i stykker. LG’s Linear Compressor har kun ét friktionspunkt, hvor traditionelle kompressorer har fire – det gør den stærkere og mere holdbar end traditionelle kompressorer. LG stoler så meget på deres Linear Compressor , at de tilbyder hele 10 års garanti på den del. Mindre friktion betyder også, at køleskabet bliver mere stille i drift og bruger mindre strøm – LG Linear Compressor er hele 32% mere energieffektivt end en traditionel kompressor.

Moist Balance Crisper – så frugt holder sig frisk længe: Moist Balance Crisper-opbevaringen er udformet med henblik på at bevare den naturlige fugt i frugt og grøntsager, så de holder sig friske og sprøde længere. En særlig struktur på lågets inderside forhindrer fugt i at løbe ned i skuffen, så de velkendte problemer med kondensvand undgås. Dermed holder frugt og grøntsager sig friskere i længere tid!

LG amerikanerkøleskab til fast lav pris hver måned!

Andre egenskaber:

 • Energiklasse: A+
 • Støjniveau: 39 dB
 • Type af installation: Fritstående
 • Nettovolumen total: 601 l
 • Køle afdeling: 405 l
 • Fryse afdeling: 196 l
 • Hjul foran og bagtil
 • Alarm ved åben dør
 • Elektronisk delt temperaturregulering
 • Køleskab: 4 glashylder, 4 dørhylder, 2 udtræksskuffer
 • Fryser: 4 glashylder i hærdet glas, 2 udtræksskuffer, 2 dørhylder
 • Årligt forbrug – kWh : 419

Fagmandens Tips: 

For at undgå skader på dit nye produkt, vent minimum 4 timer med at tilslutte strøm, fra produktet er blevet placeret på sin plads. Se i produktets manual for mere information.

Sikker jordforbindelse  – For at opnå en lovlig installation af dit produkt, skal produktet tilsluttes med jordforbindelse, så elektrisk stød undgås.

Køb LG på afbetaling.

Tags: LG amerikanerkøleskab tilbud -LG GSL760PZXV amerikanerskab – køleskab –  fryser – LG hvidevare  – hvidevare finansiering – hvidevare – gaveide

Attraktiv finansiering

Hos ELOTEL får du attraktiv finansiering på dine køb. Vi tilbyder lavrente finansiering i samarbejde med LånLet til en rente på blot 1,15%.

Vi anbefaler finansiering over 48 måneder, hvor beregningen for denne aktuelle vare ser således ud:

Månedlig betaling: kr.


Stiftelsesprovision
5%
Lånebeløb før stiftelsesprovision:
BELØB kr.
Løbetid i måneder:
ANTAL måneder
Månedlig rente:
1,15%
Faktureringsgebyr:
GEBYR kr.
Kreditaftalens størrelse:
BELØB kr.
Månedlig ydelse:
YDELSE kr.
Samlet kreditomkostning:
OMKOSTNINGER kr.
Samlet tilbagebetaling:
BELØB kr.
ÅOP:
RENTE

BEMÆRK: Vi anbefaler en afbetaling på 48 måneder, som en fornuftig periode kontra pris, men du kan helt selv vælge afbetaling over 12 til 72 måneder. Det er helt op til dig selv, og du tager beslutningen, når du ansøger om lånet på LånLet's egen side.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så skriv eller ring endelig til vores support.

Yderligere Information

Vægt 124 kg
Dimensioner 73.80 x 91.20 x 179.00 cm
Månedspris

376