Bosch Kondenstørretumbler WTH85207

Bosch Kondenstørretumbler WTH85207

KUN 213,- kr./md.*
(
6.299,00 DKK)

Bosch Kondenstørretumbleren WTH85207SN fra Bosch er udført i et brugervenligt og stilfuldt design med en god kapacitet på 7 kg. Maskinen er i et AntiVibration design, der øger stabiliteten og sikrer en mere stille gang med et lydniveau, der aldrig når op over 65 dB.

6299
13.8
true
Lavrentelån
5.00
75.000
48
33

Månedelig betaling: kr.


Stiftelsesprovision
5%
Lånebeløb før stiftelsesprovision:
kr.
Løbetid i måneder:
måneder
Månedelig rente:
1.15%
Faktureringsgebyr:
kr.
Kreditaftalens størrelse:
kr.
månedelig ydelse:
kr.
Samlet kreditomkostning:
kr.
Samlet tilbagebetaling:
kr.
ÅOP:
 • Beskrivelse
 • * FINANSIERING *
 • Yderligere Information

Produktbeskrivelse

Ønsker du at anvende en tørretumbler med lave omkostninger? Så er denne kondenstørretumbler fra Bosch med en moderne varmepumpeteknologi et ideelt valg for dig. Sensorstyret tørring gør, at du undgår unødig drift og overtørring af dit tøj i tørretumbleren. En sensor i tørretumbleren måler restfugtigheden i tøjet, og tørretumbleren fastsætter herefter selv tørretiden.

Kondenstørretumbler spækket med teknologi

SensitiveDrying-system: Tørrer dit tøj jævnt og skånsomt, takket være tørreteknik og tromlens særlige struktur og udformning. Bosch WTW875M8SN ligger i energiklasse A++, hvilket placerer den i den gode ende af energivenlighedsskalaen. Den gode energivenlighed skyldes i høj grad varmepumpeteknologien, som sørger for at genanvende den i forvejen opvarmede luft, således tørretumbleren ikke skal bruge unødvendige ressourcer på at opvarme nyt. Derudover er den sensorstyrede tørring ligeledes en vigtig faktor, samt sørger EasyClean kondensatoren for at energiforbruget holder sig konstant. Tørretumblerens gennemsnitlige energiforbrug befinder sig på 212 kWh / år.

Selvrensende kondensor: Vedligeholdelses fri og selvrensende. Slip for anstrengende manuel rengøring af kondensatoren, og lad Bosch gøre arbejdet. Med selvrensende kondensator rengøres kondensatoren op til fire gange under tørreprocessen, helt automatisk. Bosch varmepumpetumblere er meget energivenlige med maksimal tørreeffekt i hele maskinens levetid.

Indstilling af starttid: Med udskudt programstart på op til 24 timer. Du kan forudindstille tiden, så din Bosch kondenstørretumbler selv starter programmet når du ønsker det. Du bestemmer selv præcist, hvornår dit tøj skal være tørt og færdig.

Programmer: AutoDry via elektronisk fugtkontrol og vælg ellers imellem UldFinish 6′, Mix, Håndklæder, Tæpper, Tidsprogram varmt, Tidsprogram koldt, Allergi+, Sport, Dunprogram, Super hurtig 40, Skjorter/Business og Finvask/Silke.

Bosch tørretumbler til fast lav pris hver måned!

Andre egenskaber:

 • Højde 84.80 cm
 • Bredde 59.80 cm
 • Dybde 63.60 cm
 • Afløbstilslutning Nej
 • Energiklasse A++
 • Energiforbrug år 212.00 kWh
 • Maksimal Tørre kapacitet 7kg
 • Varmepumpeteknologi Ja

Fagmandens Tips: 

For at undgå skader på dit nye produkt, husk at fjerne transportbeslag/skruer før første brug. Se i produktets manual for mere information om hvordan du håndtere din nye maskine. Dine vaske- og tørremaskiner bør stilles på et fast underlag som beton eller flisegulv.

Sikker jordforbindelse  – For at opnå en lovlig installation af dit produkt, skal produktet tilsluttes med jordforbindelse, så elektrisk stød undgås.

Køb Bosch på afbetaling.

Tags: Bosch kondenstørretumbler tilbud – Bosch wth85207sn tørretumbler – kondenstørretumbler – Bosch hvidevare  – hvidevare finansiering – hvidevare – gaveide

Attraktiv finansiering

Hos ELOTEL får du attraktiv finansiering på dine køb. Vi tilbyder lavrente finansiering i samarbejde med LånLet til en rente på blot 1,15%.

Vi anbefaler finansiering over 48 måneder, hvor beregningen for denne aktuelle vare ser således ud:

Månedlig betaling: kr.


Stiftelsesprovision
5%
Lånebeløb før stiftelsesprovision:
BELØB kr.
Løbetid i måneder:
ANTAL måneder
Månedlig rente:
1,15%
Faktureringsgebyr:
GEBYR kr.
Kreditaftalens størrelse:
BELØB kr.
Månedlig ydelse:
YDELSE kr.
Samlet kreditomkostning:
OMKOSTNINGER kr.
Samlet tilbagebetaling:
BELØB kr.
ÅOP:
RENTE

BEMÆRK: Vi anbefaler en afbetaling på 48 måneder, som en fornuftig periode kontra pris, men du kan helt selv vælge afbetaling over 12 til 72 måneder. Det er helt op til dig selv, og du tager beslutningen, når du ansøger om lånet på LånLet's egen side.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så skriv eller ring endelig til vores support.

Yderligere Information

Vægt 56.38 kg
Dimensioner 65.20 x 59.80 x 84.20 cm
Månedspris

213