Bosch Opvaskemaskine SMU40D

KUN 133,- kr./md.*
(
3.499,00 DKK)

En god hverdags opvaskemaskine fra Bosch, tager op til 12 kuverter og klarer uden problemer opvasken hos hverdags familien for en hel dags opvask. Maskinen er energimærket med A+ og gør at opvaskemaskinen har et lavt forbrug på både vand og energi.
Maskinen er designet til at kunne håndtere 4 forskellige typer og mængder af tilsmudsningsgrader af opvasken, som sikre det bedste resultat, den vasker optimalt hvergang!

3499
13.8
true
Lavrentelån
5.00
75.000
48
33

Månedelig betaling: kr.


Stiftelsesprovision
5%
Lånebeløb før stiftelsesprovision:
kr.
Løbetid i måneder:
måneder
Månedelig rente:
1.15%
Faktureringsgebyr:
kr.
Kreditaftalens størrelse:
kr.
månedelig ydelse:
kr.
Samlet kreditomkostning:
kr.
Samlet tilbagebetaling:
kr.
ÅOP:
  • Beskrivelse
  • * FINANSIERING *
  • Yderligere Information

Produktbeskrivelse

Denne indbygnings opvaskemaskine fra Bosch, har en nem og traditionel betjening, så alle kan finde ud af at vaske op. Modellen har et lydniveau på kun 52dB. Opvaskemaskinen er også ideel til børne familien, da den er udstyret med en mekanisk børnesikring. Alle ben på opvaskemaskinen kan nemt indstilles fra fronten, så den er let at montering under bordpladen.

Opvaskemaskine spækket med teknologi

ActiveWater-teknologi: Denne innovative Bosch vasketeknik giver maksimal effekt med miljøvenlig opvask og skinnende ren opvask. Målrettet vanddistribution sparer vand og energi, optimeret filterteknologi, hurtig opvarmning og en kraftfuld pumpe gør, at vandcirkulationen øges.

GlasbeskyttelsesteknikBlødt vand giver glaskorrosion. Derfor måler og regulerer opvaskemaskiner fra Bosch løbende vandets hårdhedsgrad ved hjælp af glasbeskyttelsesteknik. Så kan vi garantere, at kostbare glas og sart porcelæn altid vaskes skånsomt op.

AquaStop med livstidsgaranti.AquaStop-sikkerhedssystemet består af en speciel tilløbsslange med to vægge, en sikkerhedsventil og en bundkonstruktion med niveauspærre. Bosch garanterer, at systemet giver 100 % beskyttelse mod vandskader – i hele opvaskemaskinens levetid.

Børnelås på lågeEn børnesikker lås forhindrer lågen i at blive åbnet, og programmet blive ændret under vaskecyklen. Det forebygger skader, forårsaget af varm damp og fejlagtige ændringer af programindstillingerne.

Bosch EcoSilence Drive: Bosch har udviklet den effektive EcoSilence Drive-motor for at kunne gøre opvasken endnu mere energibesparende. Den adskiller sig ved at være ekstra hurtig, ekstra energieffektiv og forbruger minimalt med strøm. EcoSilence Drive motoren har ingen kulbørster som en almindelig motor. Det giver en mindre støjniveau på kun 48 dB. samtidig med, at den vasker skinnende rent.

4 programmer: Intensiv 70 °C, Auto 45-65 °C, Øko og Forskyl.

Bosch opvaskemaskine til fast lav pris hver måned!

Andre egenskaber:

  • Kuverter: 12
  • Energiklasse: A+
  • Børnesikring
  • Støjniveau: 52 dB

Fagmandens Tips: 

For at undgå skader på dit nye produkt, husk at påfylde og indstille forbruget af opvaske salt og afspænding før første brug. Se i produktets manual for mere information.

Sikker jordforbindelse  – For at opnå en lovlig installation af dit produkt, skal produktet tilsluttes med jordforbindelse, så elektrisk stød undgås.

Køb Bosch på afbetaling.

Tags: Bosch Silence Plus opvaskemaskine tilbud – Bosch SMU50M92SK opvaskemaskine – Opvaskmaskine – Bosch hvidevare  – hvidevare finansiering – hvidevare – gaveide

Attraktiv finansiering

Hos ELOTEL får du attraktiv finansiering på dine køb. Vi tilbyder lavrente finansiering i samarbejde med LånLet til en rente på blot 1,15%.

Vi anbefaler finansiering over 48 måneder, hvor beregningen for denne aktuelle vare ser således ud:

Månedlig betaling: kr.


Stiftelsesprovision
5%
Lånebeløb før stiftelsesprovision:
BELØB kr.
Løbetid i måneder:
ANTAL måneder
Månedlig rente:
1,15%
Faktureringsgebyr:
GEBYR kr.
Kreditaftalens størrelse:
BELØB kr.
Månedlig ydelse:
YDELSE kr.
Samlet kreditomkostning:
OMKOSTNINGER kr.
Samlet tilbagebetaling:
BELØB kr.
ÅOP:
RENTE

BEMÆRK: Vi anbefaler en afbetaling på 48 måneder, som en fornuftig periode kontra pris, men du kan helt selv vælge afbetaling over 12 til 72 måneder. Det er helt op til dig selv, og du tager beslutningen, når du ansøger om lånet på LånLet's egen side.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så skriv eller ring endelig til vores support.

Yderligere Information

Vægt 40.00 kg
Dimensioner 55.30 x 59.80 x 81.50 cm
Månedspris

133