Bosch Amerikanerskab 346L./164L./A+ KAN58A55

KUN 490,- kr./md.*
(
15.999,00 DKK)

Bosch KAN58A55 amerikanerskab med energimærke A+ er udført i en moderne klassisk sort stil. Kapaciteten i skabets kølesektion er på 346 liter. Ventileret køling sørger for, at kold luft spredes aktivt fra flere steder i køleskabet. Det giver en ensartet temperatur samt en hurtig nedkøling af dine indkøbsvarer. Der er plads til 164 liter i skabets frysesektion. Fryseren har automastisk afrimning som forhindrer, at der dannes is på indersiden af fryseren, og at der dannes rim på maden. is- og vanddispenser til dejlig kølige drikkevare.

15999
13.8
true
Lavrentelån
5.00
75.000
48
33

Månedelig betaling: kr.


Stiftelsesprovision
5%
Lånebeløb før stiftelsesprovision:
kr.
Løbetid i måneder:
måneder
Månedelig rente:
1.15%
Faktureringsgebyr:
kr.
Kreditaftalens størrelse:
kr.
månedelig ydelse:
kr.
Samlet kreditomkostning:
kr.
Samlet tilbagebetaling:
kr.
ÅOP:
 • Beskrivelse
 • * FINANSIERING *
 • Yderligere Information

Produktbeskrivelse

Mange amerikanerskabe har vanddispenser, der giver let adgang til iskoldt drikkevand og dette skab er ingen undtagelse. Med isdispenser i dit Bosch amerikanerskab kan du både få knust is og isterninger til dine dejlig kolde drikkevare.

Amerikanerskab spækket med teknologi

Multi-Airflow-System: Bosch KAN58A55 amerikanerskab med Multi-Airflow-System er et ventilationssystem der sikrer, at temperaturen altid er optimal, og den kolde luft fordeles jævnt over pladsen. Skabet fordeler kold luft fra flere dyser på hver hylde, hvilket gør at kølingen fordeles jævnt i hele køleskabet, og at en jævn temperatur hurtigt genoprettes, efter at døren har været åbnet. Alarmsystemet går i gang, hvis døren til køleskabet eller fryseren har stået åben i mere end to minutter.

Temperatur styring:  Elektronisk delt temperaturregulering i dit Bosch amerikanerskab for køl og frys med digitale indikeringer for temperaturer og lås.

Ingen afrimning – Bosch noFrost: Ved rim- og frostdannelse øges strømforbruget i fryseskabet. Takket være den innovative NoFrost-teknik med speciel fordamper er der intet behov for afrimning takket være perfekt beskyttelse mod isdannelse, det sparer dig både energi og tid.

Is og kold vand: Dispenser for isterninger, knust is eller drikkevand med et enkelt tastetryk, det aktivering automatisk af belysning. Indbygget vandtank med plads til 2 liter koldt vand.

Køle- og frysebokse: 3 MultiBoxes med ekstra plads til frugt og grønt, heraf 1 med fugtighedsregulering, og -2 transparente fryseskuffer.

Bosch amerikanerskab til fast lav pris hver måned!

Andre egenskaber:

 • Energiklasse: A+
 • Støjniveau: 45 dB
 • Type af installation: Fritstående
 • Nettovolumen total: 510 l
 • Køle afdeling: 346 l
 • Fryse afdeling: 164 l
 • Hjul foran og bagtil
 • Elektronisk delt temperaturregulering
 • Advarsels lyd for åben køle- og frysedør efter 2 minutter
 • 3 hylder af sikkerhedsglas, deraf 2 højdejusterbare og udtrækkelige
 • 4 dørhylder, deraf 3 klaphylder
 • Superkøl med automatisk tilbagestilling og Superfrys
 • Opbevaringstid ved strømafbrydelse: 5 timer inden temperaturfald
 • Medleveret tilbehør: 1 x Æggebakke og tilkoblingsslange
 • Årligt forbrug – kWh : 427

Fagmandens Tips: 

For at undgå skader på dit nye produkt, vent minimum 4 timer med at tilslutte strøm, fra produktet er blevet placeret på sin plads. Se i produktets manual for mere information.

Sikker jordforbindelse  – For at opnå en lovlig installation af dit produkt, skal produktet tilsluttes med jordforbindelse, så elektrisk stød undgås.

Køb Bosch på afbetaling.

Tags: Bosch amerikanerskab tilbud – Bosch KAN58A55 amerikanerskab – køleskab –  fryser – Bosch hvidevare  – hvidevare finansiering – hvidevare – gaveide

Attraktiv finansiering

Hos ELOTEL får du attraktiv finansiering på dine køb. Vi tilbyder lavrente finansiering i samarbejde med LånLet til en rente på blot 1,15%.

Vi anbefaler finansiering over 48 måneder, hvor beregningen for denne aktuelle vare ser således ud:

Månedlig betaling: kr.


Stiftelsesprovision
5%
Lånebeløb før stiftelsesprovision:
BELØB kr.
Løbetid i måneder:
ANTAL måneder
Månedlig rente:
1,15%
Faktureringsgebyr:
GEBYR kr.
Kreditaftalens størrelse:
BELØB kr.
Månedlig ydelse:
YDELSE kr.
Samlet kreditomkostning:
OMKOSTNINGER kr.
Samlet tilbagebetaling:
BELØB kr.
ÅOP:
RENTE

BEMÆRK: Vi anbefaler en afbetaling på 48 måneder, som en fornuftig periode kontra pris, men du kan helt selv vælge afbetaling over 12 til 72 måneder. Det er helt op til dig selv, og du tager beslutningen, når du ansøger om lånet på LånLet's egen side.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så skriv eller ring endelig til vores support.

Yderligere Information

Vægt 113 kg
Dimensioner 67.40 x 90.00 x 180.00 cm
Månedspris

490