ELOTEL – Ét koncept for alle

Vælg ELOTEL hvis
  • kvalitet
  • pris
  • support
  • sikkerhed
betyder noget DIG!


Fagmanden er bagmanden

Vi har dybe rødder i branchen og med mere end 20 års erfaring kender vi alt til elektronik inde- og udefra. Vi udvælger de bedste kvalitetsprodukter, dem vi gerne selv vil eje. Vi kan garantere, at du få klar besked og den rigtige service før, under og efter købet.

Support og vejledning i særklasse

Er du i tvivl om hvad du skal vælge, så kan du ringe eller skrive direkte til os. Vores fagmænd kan  hjælpe dig til det rigtige køb. Oplever du efter købet udfordringer, så ringer du bare. Du kan altid kontakte os direkte på 70 70 72 79 eller sende en mail, så skal vi gøre alt for at besvare din henvendelse hurtigt tilbage.

Hurtig ekspedition

Bestiller du inden kl. 10.00 så vil vi leverer dem til dig næste dag.  Vi leverer varer til hele Danmark inden for 24 timer.  Når først finansieringen er godkendt, går der ikke længe før du modtager dine nye lækre produkter.

Enkle og gennemsigtige vilkår

Vi yder 24 måneder fuld garanti, og er du ikke tilfreds med produkterne, så kan du returnere dem, selv om du har haft pakken åben. Ikke så meget pjat, du skal være tilfreds med købet!

Det rigtige udvalg produkter

Til forskel til andre webshops, så er vi meget omhyggelige med at vælge de rigtige produkter.  Vi propper ikke bare en masse varer ind – vores fagmænd vælger kun de rigtige. Vi har et begrænset udvalg, men til gengæld, har vi kun varer vi kan stå inde for.

Garanti og reklamationer

Har du problemer er det fagmænd der hjælper dig. Vi yder 24 måneders garanti og sørger for en smidig håndtering og at du skal undvære dit produkt, så kort tid som muligt.

Kontakt serviceteamet på 70 70 72 79 eller mail support@elotel.dk

Det med småt – Bemærk at garantien omfatter ikke batteri og almindelig slitage, og udefrakommende skader. Du har 14 dages fuld returret, også selv om du har brudt emballagen. Dog må varen ikke have været taget i brug. Vi samarbejder med LånLet, som finansierer produkterne til en lav rente, enkelt og overskueligt.

Du finder altid
0
+ nøje udvalgte produkter!
på ELOTEL.dk